Takplater

Takplater kommer i mange fasonger. Vårt sortiment av takplater går fra helt rene plater til utforminger som minner om takstein. Bølgeblikk er selvfølgelig også i vårt sortiment av takplater når behovet for å holde vær og vind ute fra store lagerbygninger oppstår. Våre takplater dekker alt fra møne til fotplaten som går over takrenner.

Vi fører også pipebeslag og pipehatter som står i stil til våre takplater slik at deres nye tak får det beste mulige estetiske uttrykket. Vi skorter ikke på kvalitet, og alle våre takplater er nøye utvalgt og konstruert for å tåle det norske klimaet samt vare lenge.

Montering av takplater

Med erfaring som blikkenslager siden 1991 er Sagen & Co AS eksperter på å montere takplater. Takplater er raske å montere, og kommer med veldig lang varighet. Vi tar oppdrag med montering av takplater over hele Østlandet, og med 9 ansatte har vi kapasitet til å levere på alt fra små til store prosjekter. Og vi dekker hele spekteret av kunder, og jobber for alt fra privatpersoner til borettslag, blokker, kirker og næringsbygg.

Ta kontakt om du har behov takplater eller har spørsmål om våre tjenester.

Vi holder til i Romerike, men som blikkenslager dekker vi hele Østlandet med Oslo og Akershus som de fylkene vi får flest oppdrag fra.